De enige kettingen stijl gids die je nodig hebt 2018

Hallo Lotte hier. Vandaag ga ik het hebben over kettingen. Er zijn tegenwoordig zoveel types kettingen je ziet door de bomen het bos niet meer echt waar. Vandaag gaan we duidelijkheid scheppen over welke soort kettingen wel hip zijn in 2018, welke een faux pas zijn en nog wat tips van mij. Ready set go.

Na vele jaren van minimalisme, kunnen we in 2018 zeggen bigger is better. Het gaat allemaal om statements. Dat zien we ook goed bij bekendheden als Katy Perry en Axel Rose. Het gaat om persoonlijkheid, extravagantie, en onderscheiden. En dat gaat mijns inziens het beste met statement kettingen. Voorbeelden statement kettingen van IkbenSieraden. Toegegeven je moet wel de persoonlijkheid hebben om ze te durven dragen. Deze trend is dus niet weggelegd voor iedereen. Maar ben jij een uitbundig persoon, dan kun je je lol op in 2018 met de meest extraverte kettingen die er maar beschikbaar zijn. Dress to impress!

Okay toegegeven dit is een beetje een persoonlijke favoriet maar ik ben weg van het materiaal genaamd opaal. Zo mooi! En ik ben zo verrukt om te zien dat andere mensen, andere fashionista dat nu eindelijk ook inzien. Dit zijn fantastische opaal kettingen. Niet duur, wel mooi dus, en dat zorgt ervoor dat ik met gerust hart kan aanbevelen. Vooral de ketting Opaal ketting rosegoudkleurige blaadjes wil ik even uitlichten. Echt een heel fraai exemplaar. Super stijlvol, maar kost minder dan twee tientjes. Ik zou het eigenlijk niet onder de aandacht willen brengen want straks loopt iedereen met deze kettingen en dat is ook weer niet mijn bedoeling want wij fashionista willen wel uniek en onderscheidend blijven maar misschien zijn wij ook een volk apart.

Enfin, bovenaan jouw wishing list zouden dus moeten staan in samenvatting statement kettingen indien je uitbundig type bent. Zo niet, schrap deze dan door van je lijstje en ga in plaats daarvan voor opaal kettingen, want die kan iedereen hebben.