Vooruitstrevend

De geschiedenis van Arrow overhemden heeft altijd te maken gehad met wat vrouwen aantrekkelijk vinden. In het begin van de 19e eeuw begon Hannah Montaque met de ontwikkeling van de losse kraag op het overhemd. Vrouwen hoefden nu niet meer het hele overhemd te wassen maar alleen de kraag. Dit was het begin van een groot succes. Later hoefden de Arrow overhemden ook niet meer gestreken te worden. In die tijd was wassen en strijken nog vrouwenwerk dus geen wonder dat het Arrow overhemd een geweldig succes was.

De Arrow collectie.

De Arrow overhemden bestaat uit drie verschillende pasvormen.

  • Arrow Regular Fit. Dit is een breed assortiment van niet getailleerde overhemden. Ze hebben een mooie rechte pasvorm. Geschikt voor elke man. In alle Regular Fit overhemden zit een borstzak. En....heel belangrijk het zijn strijkvrije stoffen.

  • Arrow Fitted. Deze overhemden hebben een verfijnde lichtjes getailleerde pasvorm in een groot assortiment. Deze overhemden zijn net iets sportiever. Deze overhemden hebben geen borstzak. En ook weer easy iron. Deze collectie is beschikbaar in een aantal verschillende kleuren.

  • Arrow Slim Fit. Deze overhemden worden gekenmerkt door een sterk getailleerde pasvorm. De verhouding tussen borst en buik is groot. Ideaal voor mannen met een kleine taille. Slanke, gespierde of getrainde mannen kunnen goed een Slim Fit aan. Deze overhemden hebben geen borstzak.

Meest geliefd.

Arrow overhemden zijn de meest geliefde overhemden van Amerika. Wat maakt het Arrow overhemd toch zo geliefd? Deze overhemden zijn van zeer goede kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Het grootste verschil zit hem in het imago van het Arrow overhemd. In Amerika wordt het gebruikt om de ideale man uit te beelden. Op de beroemde posters met de Ärrow Collar Man"staat deze man gekleed in een Arrow overhemd. Een Arrow overhemd geeft een gevoel van vrijheid, durf en klasse. Ervaar het "Amerikaanse gevoel".