Geef je outfit de finishing touch

Soms heb je het gevoel dat er, na het zorgvuldig uitkiezen van je outfit, nog iets mist. Door net dat ene kleine beetje extra toe te voegen geef je jouw outfit een finishing touch.

Hiervoor kan je het best leuke accessoires zoals sieraden gebruiken. Wanneer je nog een stapje verder wilt gaan kan je er zelfs voor kiezen om te gaan voor een sieraad met een echte diamant erin verwerkt!

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een sieraad met een echte diamant erin wil ik je wel aanraden dit bij een echte diamantair te gaan kopen. Wanneer je dit doet zorg je ervoor dat je verzekert bent van echte kwaliteit.

Een top diamantair die ik aanraad is Baunat Jewellery. De families achter Bauna selecteren al meer dan 100 jaar de grootste en meet kwalitatieve diamantvoorraden ter wereld.

Daarnaast krijg je ook nog eens een officieel certificaat met 20 jaar kwaliteitsgarantie op de diamanten sieraden die je bij Baunat koopt. Voor persoonlijk advies kan je een afspraak maken bij hun showroom in Amsterdam:

Baunat

Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam
Nederland

+31 (0) 20 737 25 25

Wat doet een sieraad met een diamant met je outfit?

Sinds jaar en dag pronken zowel mannen als vrouwen met juwelen. Vaak worden deze juwelen verwerkt in sieraden en broches.

Van alle edelstenen heeft de diamant, zeker in Europa, door hun zeldzaamheid een voorkeuspositie gekregen.

De reden waarom een er zo gepronkt wordt met diamanten is omdat deze steen tegenwoordig een status heeft verworven.

Zo wordt het dragen van een diamanten sieraad gezien als een teken van rijkdom en luxe. Ook geeft een diamantjuweel een zekere flair aan diegene die hem draagt.

Om deze reden zijn diamanten dan ook uitermate geschikt om te gebruiken als “finishing touch” voor jouw outfit!

Juist door het besteden van zorg en aandacht aan de accessoires die je bij een outfit draagt laat je zien dat je verstand hebt van combineren en mode!