Kniekousen, is dat wat voor jou?

Vandaag hebben we het specifiek over mannen kniekousen. Kan dat? Mag dat? Is het een hype? Dat gaan behandelen in dit artikel.

Misschien is het je opgemerkt dat er steeds meer heren zijn die kniekousen dragen. Ik heb het dan niet over voetballers of Schotse doedelzak spelers, maar gewoon normale mannen in het normale dagelijks leven. Het is zeker iets dat nu, nu we hier nog niet gewend aan zijn aandacht trekt. We zien ook steeds vaker mannen in jurken bijvoorbeeld. Een aantal mannelijke Hollywood bekendheden zijn gespot in een jurk zoals de zoon van Will Smith bijvoorbeeld. Sommige mannen vinden dat misschien een beetje verwijfd, maar we leven in 2018 mensen. Een beetje gender neutraliteit graag! Mannen kunnen vrouwelijke trekjes, gewoontes en dus ook kledingstukken opnemen. Vice versa ook natuurlijk. Iedereen moet vooral doen waar hij of zij zich lekker bij voelt en wij moeten geen oordeel vellen over de kledingkeuzes van anderen.

Enfin, kniekousen voor mannen het kan dus en het mag. Vooral handig wanneer je geen ontblote benen wilt zien. Wat vrij vaak is overigens. Of in de winter wanneer het koud is. Dan zijn kniekousen echt wel een nuttig onderdeel van jouw kledingkast.

Waar kun je kniekousen speciaal voor heren eigenlijk kopen? Ik vond ze hier o.a.: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren. Een model dat ik eruit wil lichten is Falke Family. Dat is echt een op keuze. Heerlijk fijne sokken. Niet te dun, niet te dik. Perfecte pasvorm. Dit is eigenlijk voor iedereen wel een must have. De all round kampioen in de kniekousen segment. Probeer het gewoon eens, doe wat geks. Zoals die reclame van Coca Cola, met die oude man die zich afvraagt What Else Haven’t I Tried? Soms moet je enige risico nemen in het leven om oude ingebakken patronen te doorbreken en kniekousen voor heren is er een van mijns inziens.